Social

Primar: Trebuie să ducem la îndeplinire proiectele din pliantele de campanie

Au trecut alegerile, au revenit la munca în teren! Este vorba despre primarul comunei Scoarța și angajații pe care îi are în subordine. Cu toții își doresc să transforme localitatea în una pe placul tuturor cetățenilor! 

 

Primarul Ion Stamatoiu afirmă că au și un slogan, ce amintește de perioada de campanie care numai ce s-a încheiat.

„Hai sa facem treabă”, este sloganul nostru, nu „Hai la treabă”! Au trecut alegerile, dar noi continuam sa facem treabă. Am promis, ne ținem de cuvânt! Mulțumim tuturor pentru sprijin! Ne-am revenit după oboseala campaniei și cea din ziua alegerilor și ne-am întors pe teren. În prezent se toarnă asfalt pe o stradă din cartierul de rromi. Sunt multe proiecte pe care trebuie să le ducem la îndeplinire pentru că le-am prezentat oamenilor în pliantul de campanie și trebuie să ne ținem de cuvânt. Avem proiect de asfaltarea drumurilor de interes local în valoare de 100 de miliarde de lei vechi. De asemenea, o să realizăm două foraje de apă, dar și un sistem de canalizare pentru care o să folosim fonduri europene. O să amenajăm spații de joacă pentru copiii in localitate, iar vechea școală de la Bobu va fi transformată în dispensar uman. Pe lângă toate aceste proiecte, colegii mei lucrează și la documentația altor investiții pe care intenționăm să le atragem în comună”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța.

În perioada următoare, în localitatea Scoarța sunt programate și o serie de evenimente menite să aducă buna dispoziție în rândul oamenilor. Va fi organizat Festivalul-concurs „Tineri interpreți de muzică populară Scoarța” , ediția a treia. Participanții, fie ei din Gorj sau din alte județe, vor fi răsplătiți cu premii substanțiale de administrația locală. 

Tot în perioada următoare va fi organizat un eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie, dar și tinerii care devin majori în 2024. 

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: