Social

Primar: Mai are puțin prefectul și dă oamenilor amenzi de circulație!

Mai are puțin prefectul și dă oamenilor amenzi de circulație! O spune primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, încă șocat de excesul de zel și de atitudinea de moșier pe care o are prefectul Iulian Popescu după ce a început să dea amenzi cui nu-i acceptă controalele abuzive și politice.

Consiliul Județean a contestat amenda aberantă pe care i-a dat-o prefectul, dar nici cu toate legile pe masă acesta din urmă nu pricepe ce atribuții are și nici ce limite îi sunt impuse tot de lege. Incidentul a fost comparat de politicieni cu o scenetă demnă de „Las Fierbinți”.

În același ton, prefectul comparat de un fost senator cu Celentano din celebrul serial de comedie se poate transforma ușor și în polițistul Robi. Girofar are, ne-a arătat că știe cum să-l folosească, mai rămâne să-și ia un chitanțier de la librărie și o pornește prin sate. 

“Prefectul nu poate face descinderi. Am văzut că a dat o amendă, de 5.000 de lei (n.r Consiliului Județean Gorj pentru că nu a acceptat derapajele prefectului). Mai are domnul prefect să dea și amenzi de circulație și le dă pe toate în județul Gorj. Iese în stradă, oprește mașina și spune: Sunt prefectul județului Gorj, nu v-ați conformat, luați de aici 5.000 de lei amendă. Poate nu-ți permite legea să faci treaba asta”, a declarat primarul Marcel Romanescu la Radio Infinit.

 

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: