Actualitate

Primar: La vârful CEO trebuie un om din Gorj

Un om din Gorj ar trebui să conducă producătorul de energie pe bază de cărbune din județul nostru. O spune primarul din Slivilești, unde mulți localnici depind de soarta Complexului Energetic Oltenia. Sorin Bucurescu a declarat la Radio Infinit că șefii puși pe linie politică nu fac decât să execute ordine de partid nicidecum să se îngrijoreze de soarta județului, a companiei sau a oamenilor care mai câștigă o pâine din minerit. 

 

Sorin Bucurescu a mai adăugat că mulți oameni din comună sunt îngrijorați. Se tem că nu o va mai duce mult Complexul Energetic Oltenia și că unii chiar vor rămâne pe drumuri după alegerile din acest an. 

Primarul din Slivilești a subliniat din nou că această companie e condusă de oameni aduși din alte zone și nu sunt prea interesați de cât de bine o duc salariații. 

“Unii sunt mulțumiți că au ieșit la pensie și au pensie bună. Alții se tem că vor rămâne fără locuri de muncă după alegerile din toamnă. Din toate discuțiile pe care le avem și noi, se pare că lucrurile nu mai merg bine deloc în minerit. Ori datorită faptului că nu mai sunt conducători la CEO din Gorj care să țină cu județul. Atunci când vor fi oameni din Gorj la conducerea CEO, care se întâlnesc cu angajați, foști mineri, autorități locale, politicieni, atunci au altă răspundere. Dar fiind aduși din alte județe, nu îi interesează prea mult de soarta județului”, a declarat primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, la Radio Infinit.

 

Acum, la conducerea CEO, este același Dan Iulius Plaveti, cel mai invizibil director din câți a avut compania. A fost adus din București cu o singură direcție: să pună cruce mineritului. Și nu se abate deloc de la acest drum.

Vizualizări: 1,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: