Politică

Primar în lacrimi după ce a pierdut alegerile: Facem un concert de trei zile

Primarul din Stejari, Robert Păiuși, le-a vorbit în lacrimi susținătorilor săi. Într-o intervenție live pe Facebook ce s-a întins pe o oră, Robert Păiuși le-a transmis localnicilor că va organiza un concert de Sfântul Ilie în localitate. Face un sondaj în rândul sătenilor să afle cine ar vrea să cânte pe scenă la Stejari. Poate să fie și Florin Salam. Pe care vreți, pe ăla îl aducem, le-a transmis Robert Păiuși.

 

Cu ochii în lacrimi, primarul le-a mai transmis oamenilor că-i va ajuta în continuare chiar dacă nu a mai câștigat un mandat de primar. El acuză că noul primar a fost ales datorită vizelor de flotant.

“O să vă pregătesc un concert de trei zile și trei nopți, incendiar, chiar dacă va fi ultimul pe care îl pregătesc. Mă bucur că sunt primarul comunei și nu al vizelor de flotant. Poate să spună oricine orice. Dacă dăm jos vizele, ar fi fost urâtă situația pentru ei. Dar viața nu e tot timpul cum ne dorim să fie. AM înțeles un lucru în toată tevatura asta. Comuna Stejari mă iubește. Și eu vă iubesc și voi fi alături de dumneavoastră la orice oră din zi și din noapte. Nu mă dau bătut. Și Vlad Țepeș a avut mai multe domnii întrerupte”, a transmis într-un live pe Facebook primarul din Stejari.

Ion Budilică, de la AUR, e noul primar din Stejari. El a obținut 805 voturi în timp ce Robert Păiuși, de la PSD,  a luat 692 de voturi. S-au prezentat la urne peste 1.500 de oameni din cei circa 2.000 înscriși pe listele electorale permanente. 

Vizualizări: 1,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: