Politică

Primar din Gorj: Sunt un câștigător pe cinstite. Unii se așteptau să trec dincolo!

Primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, a reușit să obțină destul de lejer încă un mandat în fruntea instituției. A luat peste 60% din voturile localnicilor care s-au prezentat la urne, cu aproape o mie de voturi față de următorul clasat. 

 

Edilul Ion Stamatoiu admite că mai sunt multe lucruri de pus la punct în comună, însă și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală de acum patru ani.

„Sunt un câștigător pe cinstite. Procentul de peste 60% este destul de mulțumitor raportat la numărul de locuitori, de votanți și la faptul că localitatea Scoarța e compusă din trei foste comune. Nu poți finaliza tot ce își doreau cetățenii în trei mandate. Dar am finalizat tot ce am promis acum patru ani. Am trecut doar lucruri certe în fluturașul de campanie, nu vise”, a declarat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu. 

Într-o emisiune la Radio Accent, Ion Stamatoiu a mai declarat că diferența față de următorul candidat a fost de o mie de voturi chiar dacă ultima campanie a fost foarte dificilă pentru edil, cu multe atacuri. „Atacurile au venit din partea mai multor așa-ziși prieteni, care m-au lovit. Ei știau că nu pun botul la nimic și îmi fac treaba, dar s-au gândit că poate oi trece dincolo. Așa s-a dus lupta politică la Scoarța”, a mai afirmat Ion Stamatoiu.

Candidatul Ion Alin Sucea, de la PNL, a obținut peste 600 de voturi.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: