Politică

Primar, despre promisiunile electorale: Muștele cară miere

Turnul de la CET va avea iz de Dubai, lacurile se umplu cu pește, buldozerele lucrează zi lumină. O adevărată feerie e campania electorală în imaginația unora. Un primar din Gorj face radiografia tabloului electoral după primele săptămâni de campanie și cam așa le rezumă: “Muștele cară miere”.

 

„Sunt mărețe promisiunile. Am și eu un lac de acumulare la Tâlvești. Îmi sunt dragi oamenii care se ocupă de pescuit. La Drăguțești, dacă veniți să băgați niște pește. Să fie și masculi și femele, să populăm, să se înmulțească. Și nu-i mai țineți atât în brațe. S-ar putea să moară până îi băgați în apă”, a spus, ironic, primarul din Drăguțești după ce a văzut clipurile în care se laudă un senator candidat că a populat lacurile cu doi pești mari și zece mici. 

 

Primarul din Drăguțești i-a transmis lui Iordache că e dispus să-l laude dacă ajunge și la el cu buldozerul să-l ajute să termine amenajarea unor drumuri de tarla că tot se filmează zi lumină în cabină. „Văd peste tot buldozere. Buldozere prin păduri, buldozere pe câmp. Îi aștept și eu la Drăguțești. Fac poze, îi laud dacă mă ajută să termin drumurile de tarla pe care n-am apucat să le termin. Nu mai avem mocănița de la Târgu Jiu la Tismana, o să avem bloc zgârie nori la turnul de la Romanești, muște care cară miere. Albinele le trimitem în vacanță și băgăm muștele aduse de acești politicieni în stup”, a mai comentat primarul din Drăguțești.

 

Nici scandalul din Parlament n-a trecut neobservat. Nici de alegători, nici de politicieni. „S-au bătut cu poșeta și și-au rupt și ștrampii. Ne-au făcut de râs în afară și în țară. Să le fie rușine! Dacă vor să se bată, să meargă în locuri amenajate și să se bată acolo”, a mai declarat Ion Dumitru Popescu. 

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: