Politică

Primar: A fost o competiție între echipa lui Romanescu și banii lui Iordache

"A fost o competiție între echipa lui Romanescu și banii lui Iordache!" Declarația vine de la primarul Marcel Romanescu. El a declarat că e de acord să fie renumărate voturile. "Așa se va vedea că voturile domnului Iulian Popescu sunt mai puține", a mai adăugat primarul din Târgu Jiu.

 

Marcel Romanescu a comentat contestațiile depuse de liberalii care acuză fraude electorale si au cerut să se mai numere voturile încă o dată la Târgu Jiu. 

 

"Au pierdut. A fost o competiție între echipa lui Romanescu și banii lui Iordache. De data asta a câștigat echipa. Cu toți banii lui Iordache și cu toți banii dezvoltatorilor, asa-zișii țepari imobiliari din Târgu Jiu, cu toți care încercau să forțeze legea cu tot felul de autorizații, cetățenii au spus altceva. Cel care le va reprezenta interesele este Marcel Romanescu", a declarat primarul Romanescu. 

 

Mai mult, edilul a mai amintit că au fost nereguli la multe secții de votare, unde voturile candidatului independent Ciofîcă au fost puse în teancul de voturi ale lui Iulian Popescu. 

 

"Eu sunt de acord să se renumere voturile domnului Iulian Popescu. De la reprezentanții noștri a apărut următoarea problemă: voturile candidatului Ciofîcă se găseau în pachetele de voturi ale domnului Iulian Popescu. La foarte multe secții. Se introduseseră și voturile domnului Ciofîcă acolo. O sa vadă că numărul domnului Iulian Popescu a fost mult mai redus", a mai declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: