Eveniment

Prietenul liderului PSD Gorj a murit într-un accident de motocicletă

 

Este vorba despre Florin Vulpe, un fost partener de afaceri și apropiat al liderului PSD Gorj Mihai Weber. Acesta se deplasa astăzi cu motocicleta spre Brădiceni, iar după o curbă a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în pârâul Bâlta, potrivit comunicatului poliției.

”La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe raza localității Brădiceni, comuna Peștișani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 59 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducea un motociclu, pe raza localității Brădiceni, pe DJ672 din direcția Buduhala către Brădiceni, într-o curbă la dreapta, a părasit partea carosabilă spre stânga, răsturnându-se în albia pârâului Bâlta.

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului care a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: