Eveniment

Președinte de CJ, lăsat fără permis

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a fost implicat într-un accident rutier acroșând o femeie pe trecerea de pietoni din Râmnicu Vâlcea. În urma incidentului, Rădulescu a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

El a recunoscut că accidentul s-a datorat neatenției sale, dar a subliniat că victima nu a suferit răni grave și a refuzat să meargă la spital.

Rădulescu a explicat că, după accidentul din 7 august, a insistat ca femeia acroșată să fie dusă la spital, dar aceasta a refuzat, afirmând că nu a suferit răni serioase. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că în urma accidentului nu s-a întâmplat nimic grav. Persoana acroșată pe trecerea de pietoni nu a suferit răni grave, nu a vrut să meargă la spital. Nici nu a vrut să audă de spitalizare. Nu a cerut nici o compensație. Atunci am mers la poliție împreună, unde am fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Rădulescu.

După incident, Rădulescu a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere și l-au amendat cu aproximativ 1.000 de lei.

Rădulescu a subliniat că își asumă responsabilitatea pentru accident și că va respecta deciziile autorităților.

 

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: