Actualitate

Precizările CE Oltenia după tragedia de la cariera Tismana

Complexul Energetic Oltenia a venit cu precizări după decesul unui salariat de la Cariera Tismana. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, numai ce ieșise din tură, când  a fost găsit inconștient în vestiar.

„În data de 04.06.2024, după terminarea programului de lucru al schimbului II, în jurul orei 23:30, în vestiarul Sectorului Tismana din cadrul UMC Rovinari, un salariat în vârstă de 51 de ani a fost găsit inconștient.

Evenimentul a fost imediat raportat organelor abilitate pentru a fi demarate investigațiile necesare în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii acestuia. Echipele de intervenție sosite la fața locului au confirmat, din păcate, decesul salariatului.

Conducerea și colectivul CE Oltenia își exprimă profundul regret față de acest tragic eveniment. Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dificile. Societatea va respecta în totalitate prevederile Contractului Colectiv de Muncă (CCM) aplicabile în astfel de situații, oferind sprijinul necesar familiei afectate”, a transmis societatea. 

Vizualizări: 1,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: