La modă

Pompierii de la Minprest Serv, locul 1 pe țară, la Concursul profesional de la Călărași

 

Pompierii Minprest Serv SA s-au întors victorioși acasă, după câștigarea competiției naționale care s-a desfășurat la Călărași, acolo unde au dat probe de rezistență echipele serviciilor pentru situații de urgență voluntare și private.

Competiția s-a desfășurat din 7 august până ieri, 9 august,,pe stadionul „Ion Comșa”, din județul Călărași, care a găzduit Etapa națională a Concursurilor profesionale SVSU și SPSU.

”Felicitări pompierilor Minprest Serv SA!!!Locul 1 pe țară la concursurile profesionale SVSU desfășurat la Călărași!!!”, au scris susținătorii lor, pe pagina de Facebook”Susținem Minprest Serv, Susținem Complexul Energetic Oltenia”.

”Ați luptat! Ați câștigat! 

Anduranța, rezistența fizică și spiritul de echipă au fost puse la încercare la etapa națională a Concursurilor profesionale SVSU și SPSU, desfășurată pe stadionul „Ion Comșa”, din județul Călărași.

Timp de 3 zile, participanții au avut de parcurs, contratimp, trei probe: pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta 4 x 100 metri și realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Toți competitorii au avut evoluții impresionante, însă fruntașii au fost următorii:

Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență:

SVSU MIREȘU MARE, județul Maramureș

SVSU LESPEZI, județul Iași

SVSU RECEA, județul Maramureș

Servicii Private pentru Situații de Urgență:

MINPREST SERV Gorj

VARD SHIPYARD Brăila

DUALCP-METEOR Arad

Fair play-ul joacă un rol esențial în orice competiție, iar la această categorie, echipele care s-au remarcat prin corectitudine și respect au fost: SVSU IERNUT, din județul Mureș, și SOFIDEL SA Călărași. 

Festivitatea de premiere s-a bucurat de participarea inspectorului general al IGSU, general Dan-Paul IAMANDI.

Felicitări tuturor pentru pregătirea demonstrată, determinarea și efortul susținut!”, a transmis IGSU.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: