Eveniment

Polițiștii i-au prins pe cei care au furat din mașina implicată în accidentul mortal din Poienari

Au fost prinși cei care au furat peste 20 de mii de lei din mașina implicată într-un accident mortal, pe 15 septembrie, în Poienari. Trei bărbați din Dâmbovița și Gorj au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi plasați sub control judiciar. Ei sunt cercetați pentru furt. 

 

Aceștia au oprit mașinile lângă locul accidentului și au adunat banii împrăștiați pe jos, apoi au plecat. La audieri, au declarat că nu știau că a murit un om in accident. 

 

"La data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au continuat cercetările în cauza privind sustragerea sumei de 20.600 lei, din autoturismul implicat într-un accident rutier, pe raza localității Poienari, la data de 15 septembrie a.c., ocazie cu care au fost identificați trei bărbați de 25, 30 și 31 de ani, doi din județul Dâmbovița și unul din orașul Tismana și o femeie de 33 de ani, din comuna Mătăsari, bănuiți de săvârșirea faptei.

 

 

Totodată, în urma continuării cercetărilor, polițiștii din Novaci i-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe cei trei bărbați, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, suma de 20.600 lei a fost recuperată, în totalitate, și înapoiată persoanei vătămate. 

 

 

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. 

Reamintim faptul că, la data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul nopții, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute", a anunțat șeful Poliției Orașului Novaci, Lucian Stroe.

Vizualizări: 1,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: