Politică

Politică în familie. Vor să facă rocada la primărie!

Fac politică în familie și speră să-și paseze tot așa și funcția de primar. În Albeni, de exemplu, fostul primar Ionuț Stan, de la PNL, care și-a pierdut fotoliul de primar după ce a fost trimis în judecată pentru corupție și-a convins soția să candideze la primărie. Și nu e singurul exemplu.

 

Soția lui Ionuț Stan este profesoară și candidează din partea Alianței Dreapta Unită. Ionuț Stan și-a pierdut mandatul pentru că nu și-a mai putut exercita atribuțiile de primar. El a fost trimis în judecată pentru că ar fi făcut angajări pe șpagă în cadrul instituției publice. 

 

„Dragi locuitori ai comunei Albeni, si-a depus candidatura sotia mea Andreea Eufimia Stan, din partea partidului Alianta Dreapta Unita USR-PMP, pentru funcția de Primar și in același timp lista de consilieri pentru Consiliul local Albeni”, a promovat-o pe Facebook soțul ei, fostul primar. 

 

Un alt exemplu e și în comuna vecină, în Prigoria, unde fosta primărița Iulia Iliescu, tot de la PNL, și-a băgat soțul la înaintare. N-a avut loc la PNL. El candidează acum din partea AUR pentru primăria pe care a condus-o partenera sa de viață până acum patru ani când a pierdut alegerile în fața actualului primar. 

Vizualizări: 2,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: