Ultima oră

Polaris răsplătește câștigătorii concursului „10 cu Felicitări” cu o excursie la Dinosaur World Transylvania

Elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” au fost recompensați cu o excursie la Dinosaur World Transylvania, după ce au obținut locul întâi în competiția „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”, desfășurată în perioada 4 – 18 octombrie 2024. 

Organizată de Polaris M Holding în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, competiția a reunit 16 clase primare, care, în decurs de două săptămâni, au colectat peste 5.700 kg de deșeuri reciclabile.

Clasa câștigătoare, a III-a B, a adunat peste o tonă de deșeuri reciclabile, demonstrând dedicare pentru protejarea mediului. Vizita la Dinosaur World Transylvania a fost o experiență captivantă, recunoscându-le eforturile și inspirându-i să continue acțiunile ecologice.

„A fost o reală bucurie să vedem implicarea și entuziasmul copiilor în acest proiect. Vizita la Dinosaur World Transylvania a fost un mod de a le recompensa eforturile și de a-i inspira să continue pe acest drum ecologic”, a declarat un reprezentant al Polaris M Holding. „Prin astfel de inițiative, dorim să promovăm valorile ecologice în rândul tinerei generații, încurajând colectarea separată ca un gest firesc al fiecărei zile.”

Polaris M Holding felicită toți elevii și cadrele didactice implicate pentru exemplul de responsabilitate față de mediu.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: