Politică

PNL-iștii de la Târgu Jiu rămân cu buza umflată

Nu vor avea niciun viceprimar în cadrul Primăriei Târgu Jiu, pentru că Adrian Tudor, liderul Partidului Verde nu vrea nicio alianță cu PNL. Și, pe bună dreptate. Omul n-a uitat că Iulian Popescu, cel care se plânge acum că nu e băgat în seamă, i-a cerut în iunie, cu tupeu, în plină cursă electorală, ”să se dea la o parte, că nu are nicio șansă”. Iulian Popescu a folosit un ton amenințător la așa-zisele discuții, încercând să-l intimideze pe Adrian Tudor care ar fi trebuit, în opinia PNL-istului, să nu mai candideze la Primăria Târgu Jiu, să dispară din peisaj și să-i lase lui cale liberă...așa cum au făcut alții!

Acum, iată că Iulian Popescu face ”demersuri”, pentru a negocia cu Adrian Tudor, dar acesta l-a tratat cu flit. ”În urmă cu 3 luni, aceste partide spuneau că noi nu contăm, că avem 2%. Acum, de ce sunt interesați, dacă și-au construit campania pe tema că se strică voturile pe Tudor?” a întrebat Adrian Tudor la Radio Infinit.

Iulian Popescu e într-o situație penibilă, plângându-se că Adrian Tudor nici nu-i răspunde la telefon: ”Ca să ajungi pentru a propune pe cineva, trebuie să răspunzi la telefon, să fii interesat, să aibă o discuție. Dar tot dialogul sau încercarea de a discuta cu Adrian Tudor, după alegerile locale, a fost un eșec total”, a spus șeful PNL-iștilor din organizația municipală, la postul de radio amintit.

 

Vizualizări: 2,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: