Politică

PNL și-a mai pus un om la Ministerul Energiei

Liberalii și-au mai impus un om la Ministerul Energiei. După Sebastian Burduja care conduce ministerul, liberalii au acum și un secretar de stat. Alin Cărăgui a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei. 

 

Numirea s-a făcut pe filiera senatorului Ion Iordache. Alin Cărăgui a condus un magazin de articole sportive din Târgu Jiu și este secretar general la PNL Gorj. 

Rămâne de văzut ce va putea face el din noua funcție în sprijinul Complexului Energetic Oltenia ținând cont că viitorul companiei nu e deloc roz pentru că ce a făcut partidul său până acum s-a văzut deja, care de când conduce din umbră complexul s-a specializat în combinații, împrumuturi păguboase sau numiri dubioase. 

Ultima șmecherie gândită de PNL mai sapă puțin groapa companiei. Se vrea împrumutarea SE Craiova cu 70 de milioane de euro pentru că aceasta nu a cumpărat certificatele de dioxid de carbon și nu se poate conforma până la sfârșitul acestei luni așa că are nevoie de certificate ca să nu intre în faliment. Liberalii au găsit varianta imediat: iau din conturile CEO aceste certificate deși nu garantează nimeni că va putea Craiova să le restituie cândva.

 

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: