Social

Plaveti vrea să-și manevreze propriul sindicat

Nici n-a plecat bine din Complexul Energetic Oltenia, că anunță că va revoluționa sindicatele. Constantin Popescu, fost membru în Directoratul companiei, începe să vadă abia acum problemele salariaților. Sau se preface că le vede. Și speră, astfel, să mai păcălească niște oameni. Constantin Popescu anunță cu surle și trâmbițe că vrea să facă el un mega sindicat în minerit, care să se bată pentru problemele oamenilor. 

 

Constantin Popescu a prins voce abia când n-a mai prins frâiele companiei pe principiul: După război, mulți viteji s-arată. El a câștigat Primăria Turceni și va prelua mandatul în toamnă. Până atunci, promite marea cu sarea în fața minerilor. Asta, dacă-l crede cineva. “Iau în considerare să identificăm pe repede înainte pe cineva care să preia și să facă un nou sindicat, pentru că 90% din liderii de sindicat, practic, îi văd și eu și am și vorbit cu ei și pe-o parte nu știu dacă e de înțeles, dar oamenii au deciziile de pensii, unii, în buzunar, ceilalți 10% sunt pe drum, așteaptă să vină”, a declarat Constantin Popescu.

 

Alte voci din sindicate cred că, de fapt, așa-zisul sindicat va fi manevrat de conducerea companiei și a Ministerului. 

 

„Vor să facă un sindicat la comanda lui Burduja și a lui Plaveti. Să ne uităm la ce carnet de partid are domnul Constantin Popescu. I-a venit o idee unui om politic să facă un sindicat care să-i fie subordonat direct lui Burduja dacă se poate. Acum vor să prindă chestia asta, să facă sindicatul lor, să sune Burduja direct la liderul de sindicat să-l numească direct și asta se va întâmpla. Cât tupeu să aibă un om politic să spună că el vrea să facă un sindicat?”, s-a întrebat Manu Tomescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: