Eveniment

Pescar dat dispărut. Echipele de salvare l-au căutat toată noaptea!

Momente dramatice, noaptea trecută, în zona lacurilor din comuna Câlnic! Un gorjean, care plecase la pescuit a fost de negăsit. Ore în șir, echipe ale Poliției, Pompierilor și Salvamont au încercat să-i dea de urmă. 

Update

Bărbatul a fost găsit de salvatori. Era epuizat și a fost transportat la spital.

 

Din primele informații, bărbatul dat dispărut este din comuna Godinești și ar fi mers la pescuit în zona Câlnic, acolo unde s-au format lacuri, în urma activităților miniere. Mașina gorjeanului se află, încă, pe marginea apelor, dar el este dispărut fără urmă. Omul este căutat cu toată aparatura din dotarea Salvamont Gorj.

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca. 

Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj , alături de personal din cadrul acestor instituții. 

Salvamontiștii intervin cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii”, au transmis reprezentanții Salavamont Gorj.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: