Social

Persoanele cu venituri modeste, sprijinite să se racordeze la canalizare. Vezi unde!

Reușită extrem de importantă pentru administrația locală din comuna Bustuchin! Un proiect care vizează racordarea populației cu venituri modeste la rețeaua de canalizare a fost acceptat pentru finanțare de către Agenția Fondului de Mediu. 

 

Proiectul se numește „Prima racordare la rețeaua de canalizare a persoanelor cu venituri reduse” și este pentru a doua oară când echipa condusă de primarul Ion Ciocea a încercat să-l obțină. De data aceasta a fost cu succes!

„Este un proiect accesat prin Agenția Fondului de Mediu pentru care așteptăm să semnăm contractul. Am fost înștiințați că suntem eligibili pentru Prima racordare la rețeaua de canalizare a persoanelor cu venituri reduse. Este pentru a doua oară când încercăm să accesăm acest program și iată că acum am reușit și abia așteptăm să rezolvăm și această problemă a canalizării. Știți bine că majoritatea localităților și-au făcut rețele de canalizare, dar nu pe ambele părți ale drumurilor și atunci pentru cetățeni sunt costuri destul de mari pentru a se racorda. Sunt și bătrâni și oameni cu venituri modeste, iar acest proiect li se adresează lor. Am făcut o analiză, am mers din poartă în poartă, pentru că ne-au obligat să dovedim cu cereri că există solicitări și așa am reușit să obținem acest proiect. Legea spune clar că acolo unde este rețea de canalizare este obligația cetățeanului să se racordeze, în caz contrar trebuie să-i dai amendă, însă nu poți face așa ceva, trebui să-l sprijini, iar proiectele de genul acesta asta fac”, a declarat Ion Ciocea, primarul localității Bustuchin.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: