Social

Performanță la baschet: sunt între primele opt din România

În acest week-end s-a înregistrat o performanţă de excepţie a baschetbalistelor U14 de la CSM Târgu Jiu care s-au calificat la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din ţără.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit în week-end un turneu important pentru echipa de baschet junioare U 14 a CSM Târgu Jiu.

Micuțele baschetbaliste pregătite de profesorul Laurențiu Răuț au reușit o performanță importantă pentru clubul primăriei, reușind să se califica la Turneul Final al competiției naționale de junioare, între primele opt echipe din România. 

Grupa U14 a CSM Târgu Jiu s-a impus, scor 81-20, în meciul cu CSS Sibiu, şi s-a încheiat turneul cu o victorie de senzaţie în faţa echipei CSS Smart Cluj Napoca, scor 54-41. Junioarele din Târgu Jiu, pregătite de Laurenţiu Răuţ au terminat Grupa 1, Grupa Valorică A, pe locul 2 şi vor merge la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din ţără. ”Sunt extrem de fericit de atitudinea pe care au avut-o fetele în ambele meciuri și pentru faptul ca ne-am îndeplinit și cel de-al doilea obiectiv, acela de a nu pierde nici un meci acasă și nu în ultimul rând sunt fericit că am reușit să ne luăm revanșa împotriva echipei din Cluj, după înfrângerea de anul trecut”, a declarat la finalul turneului antrenorul Laurenţiu Răuţ.

CSM Târgu Jiu U14: Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină, Diana Nica, Iulia Rădulea, Antonia Tetileanu, Miruna Bălășoiu, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă,  Alexia Dană. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Turneul Final este programat în intervalul 1-5 martie.

Campionatul Național U14 / Târgu Jiu, Sala Sporturilor

Faza II-a / Grupa 1 GVA / Turneu 2

CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu 81-20

CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Team Cluj Napoca 54-41

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: