Social

Pediatrul care a tratat un milion de copii e cetățean de onoare al Târgu Jiului

Târgu Jiul are patru noi cetățeni de onoare. Celebrul medic pediatru Ana Culcer, marea actriță Maia Morgenstern, Mădălin Bunoiu și Gheorghe Birău au devenit cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu. 

 

Diplomele au fost acordate în cadrul ședinței festive a Consiliului Local. 

 

„Am acordat, in cadrul ședinței festive a Consiliului Local, patru titluri de "Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu" unor persoane deosebite: doamna Maia Morgenstern, o actriță care și-a legat numele de orașul nostru, foarte cunoscută și apreciată la nivel mondial, doamna Ana Culcer, Doctor în Medicină, un medic foarte cunoscut și apreciat, care a îngrijit sute de mii de copii, domnul Conf. Univ. Dr. Octavian Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest Timișoara și domnul Gheorghe Birău, cunoscut pentru performantele din sistemul bancar, cadru didactic asociat la Universitatea "Constantin Brâncuși", un puternic susținător al mediului academic”, este anunțul făcut de primarul Marcel Romanescu. 

 

Totodată, 94 de elevi din Târgu Jiu și cadrele didactice care îi pregătesc au fost premiați pentru rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade naționale și internaționale. 

 

Vizualizări: 3,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: