Politică

Pecingină, despre acțiunile lui Iordache: Dă dovadă de cinism!

Fostul coleg de partid al lui Ion Iordache, Gheorghe Pecingină critică acțiunile senatorului din ultimele zile. Iordache s-a alăturat celor care au protestat în fața sediului Complexului Energetic Oltenia,iar acest lucru arată cinism, crede Pecingină.

 

Deputatul de Gorj crede că acțiunile lui Iordache sunt hilare, iar dacă acesta voia să rezolve cu adevărat problemele de la CE Oltenia trebuia să discute cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, cu care este coleg de partid. Iordache ar fi avut posibilitatea să lămurească situația companiei energetice și a angajaților chiar la Biroul Permanent al liberalilor pentru că stă la masă cu Burduja, mai crede Pecingină.

 

„Trebuie stabilite anumite lucruri. Nu poți să vi și să spui decât că te alături oamenilor și dacă te alături oamenilor ce se întâmplă? Vine și Burduja și se alătură, vine și Ciolacu și cine dracului mai rezolvă problemele dacă toți ne alăturăm oamenilor? Știm problema, trebuiesă se vină cu soluții. Nu poți tu să spui, care îți pui directori la CEO, dar nu poți să vorbești cu ministrul, adică stai lângă el la masă în Biroul Permanent și nu poți să discuți cu el care este situația oamenilor de la CEO. Mi se pare hilar și foarte mult cinism”, a declarat deputatul, Gheorghe Pecingină.

 

Ministerul Energiei este condus de cinci ani de reprezentanții Partidului Național Liberal.

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: