Politică

Pe cine mai dă vina PNL că n-a câștigat alegerile

PNL dă vina pe propriii săi membri pentru că a pierdut alegerile și la Târgu Jiu și la Consiliul Județean Gorj, principalele sale mize la scrutinul din 9 iunie. Un lider liberal spune că partidul a greșit că a pus oameni care nu erau bine instruiți în secțiile de vot. 

 

Afirmațiile vin de la primarul din Roșia de Amaradia. Liviu Cotojman a declarat că liberalii care au fost trimiși în secțiile de votare n-au fost pregătiți și partidul a greșit când i-a selectat. 

“A fost și greșeala partidului. Au pus oamenii novice în secție, care nu au avut niciodată legături. Au fost timorați. Au fost neinstruiți. Eu am participat la o ședință de instruire și nu mi-a plăcut cum a instruit PNL oamenii din secția din votare”, a declarat primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 

Înainte să dea vina chiar pe oamenii lor, liberalii au găsit alt vinovat: Adrian Tudor, cu partidul lui. Liberalii au acuzat verzii că nu au fost de acord cu renumărarea voturilor la Târgu Jiu și așa a pierdut candidatul Iulian Popescu șansa de a deveni primar. 

Nu-i nimic! Să încerce și peste patru ani. Probabil, s-a obișnuit. Doar are experiență. Și acum patru ani a candidat la Consiliul Județean Gorj după ce a mimat că îi pasă de Gorj și a promis mocănițe și baloane zburătoare deasupra municipiului. A dispărut din peisaj pe fotolii călduțe prin capitală și în pragul campaniei pentru locale a revenit în prim-plan. Mai întâi, ca prefect, catalogat drept „accident politic”, apoi drept principalul contracandidat al lui Marcel Romanescu. Iulian Popescu și ai lui au dovedit că nu știu să piardă și n-au fost nici măcar să ridice mandatele de consilieri municipali. Cam așa se „zbate” pentru binele târgujienilor călătorul care, se știe, îi stă bine cu drumul.

 

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: