Social

Patru victorii la rând pentru CSM Târgu Jiu

 

CSM Târgu Jiu a obținut a patra victorie consecutivă din actuala ediție a Ligii a 4-a și își pastrează detașat poziția de lider al clasamentului. Echipa pregătită de Mario Găman a trecut, în deplasare, de CSO Turceni, scor 2-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a 4-a. Fotbaliștii lui Mario Găman au tranșat soarta meciului după golurile marcate de Bebeto Lupuleț(min.28) și Adelin Pîrcălabu(min.29). 

CSM Târgu Jiu a rezolvat ecuația celor 3 puncte puse în joc la Turceni după prima jumătate de oră. Golgheterul echipei, Bebeto Lupuleț, a marcat în minutul 28, iar căpitanul echipei, Adelin Pîrcălabu, la doar un minut distanță, în minutul 29. Băieții lui Mario Găman au dominat categoric partida de Turceni, pe terenul unei echipei care a activat sezonul trecut în Liga a 3-a. 

CSM Târgu Jiu a început partida de la Turceni cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Tudor Pătrășcoiu, Adrian Rasoveanu, Ovidiu Rasoveanu, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt)– Bebeto Lupuleț. 

Fără unul dintre cei mai importanți jucători, Marian Habet, indisponibil pentru acest meci, CSM Târgu Jiu a început tare meciul de la Turceni, cu o primă șansă de a deschide scorul în minutul 6. Atacurile noastre s-au concretizat în minutul 28, după o fază cursivă, cu o pasă excelentă a lui Sebi Popescu pentru Bebeto Lupuleț, care a preluat și l-a executat pe portarul gazdelor, pentru 0-1.

Gazdele au resimțit acut primirea golului și câteva secunde mai târziu au fost din nou depășiți de jocul de pase al băieților lui Mario Găman. După un balon rapid recuperat, Sebi Popescu a mai livrat o pasă excelentă de gol. De această data, la capătul centrării a fost căpitanulCSM-ului, Adelin Pîrcălabu, care a înscris cu capul, pentru0-2. 

Mario Găman ne-a declarat imediat după meci că victoria elevilor săi este una meritată, la capătul unei partide pe care fotbaliștii săi au controlat-o fără probleme, dar recunoaște că echipa încă suferă la capitolul finalizare. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: A fost un meci pe care l-am câștigat pe merit, în fața unei echipe gazdă foarte bună și disputat pe un teren excelent. A fost un un meci controlat în totalitate de noi, dar în continuare suferim la capitolul ratării, facem multe greșeli de ordin tehnic, nu ne concentrăm așa cum ar trebui. Nu vreau să le găsesc scuze, dar probabil și din lipsa de experiență sau din dorința de a realiza cât mai multe ajungem să facem asemenea erori”.

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu(min.82 Mario Țambu), Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Tudor Pătrășcoiu(min.57 Albert Cărămidaru), Adrian Rasoveanu(min.45 Antonio Surcel), Ovidiu Rasoveanu(min.67 Eduard Trăistaru), Albert Filip(min. 57 Dragoș Blaj), Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță, Mihăiță Miculicean, Alexandru Lăpădat, Mihnea Tutunaru. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenorsecund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua tot în deplasare, cu Știința Drăguțești. Meciul este programatpentru miercuri, 25 septembrie, de la ora 17.00.

 

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: