Politică

Partidul de nici 1% se laudă cu racolări „fabuloase”

S-au dus alegerile, dar vremea transferurilor din politică abia acum începe. Dorel Chirițescu a părăsit barca lui Iordache și s-a transferat la partidul lui Constantin Pănescu. 

Profesorul Chirițescu a fost tras de mult pe linie moartă de Ion Iordache și nu și-a mai găsit locul în PNL. S-a supărat mai ales după ce a fost pus în coada listei la alegerile locale.

Anunțul că s-a mutat la partidul ANC condus de Pănescu l-a făcut chiar acesta din urmă. L-a prezentat drept un transfer fabulos. La ce are în partid, îl credem pe cuvânt.

„Fabulos! Primul transfer după alegeri! Dorel Chirițescu de la PNL la ANC! După bătaia de joc a locului 14 pe lista de consilieri, dl decan al UCB , trece direct la ANC pe funcția de Secretar General, filiala Gorj!”, a scris Pănescu pe Facebook. 

La alegerile pentru Primăria Târgu Jiu, candidatul ANC a obținut senzaționalul număr de 202 voturi. Iar șeful său, Constantin Pănescu, a luat aproximativ 540 de voturi. Nici măcar 1%.

 

Update: Dorel Chiriţescu a negat astăzi ca trece la ANC. A declarat că anunțul lui Constantin Pănescu a fost o glumă. O glumă, probabil, ca și partidul. 

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: