Ultima oră

Paramedici și autospeciale ISU Gorj, prim-ajutor pentru cei 77 de copii intoxicați la școală

O autospecială pentru transport personal şi victime multiple cu doi paramedici, dar și două echipaje din cadrul ISU Gorj au mers urgent în Mehedinți. 

Acolo, 77 de copii şi câţiva adulţi din localităţile Almăjel, Oprişor, Salcia, Ştircoviţa şi Schela au nevoie de asistenţă medicală în urma unei toxiinfecţii alimentare provocată de pastele de care le-au consumat la şcoală, mâncare primită în cadrul programului "O masă sănătoasă", de la acelaşi furnizor. Din cauza numărului mare de cazuri, în judeţ a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Până în acest moment s-a intervenit cu peste 15 echipaje de la SMURD, autospeciale de transport personal şi victime multiple, ambulanţe SAJ, microbuz şcolar.

În sprijin au fost trimise două autospeciale de transport personal şi victime multiple cu doi paramedici şi un microbuz din cadrul ISU Caraş-Severin; două autospeciale de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj; o autospecială de transport personal şi victime multiple cu doi paramedici din cadrul ISU Gorj; două echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Gorj.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: