antiVirale

Parada portului popular, la Hobița

Gorjenii sunt invitați și duminică la Festivalul RomânIA Autentică. De la ora 12, zeci de meșteri populari vor fi prezenți la Hobița. La 14, începe o paradă a portului popular. Cel mai așteptat moment al zilei este concertul susținut de Gheorghe Zamfir. 

 

 

"Incepem la ora 14.00 cu PARADA PORTULUI POPULAR LA FESTIVALUL ROMÂNIA AUTENTICĂ HOBIȚA 23 IUNIE . Plecarea din fața Casei Muzeu Constantin Brâncuși din Hobița. Meșterii populari vă așteaptă și ei începând cu ora 12.00.

 

In intervalul 12.00-20.00 Atelierele Le Charme organizează cu sprijinul Primăriei Peștișani ateliere de creație gratuit pentru copii.

 

Ora 15 ansambluri și tarafuri autentice. Ora 20.00 maestrul Gheorghe Zamfir și Orchestra Metropolitană București. Ora 22.00 show de drone. Ora 22.15 Constantin Enceanu , Ansamblul "Doina Gorjului" și invitații!

 

Festivalul România Autentică Hobița 2024 este organizat de Primăria și Consiliul Local Peștișani in parteneriat cu Consiliul județean Gorj, Școala Populară de Arte "Constantin Brâncuși" Tg Jiu, Centrul Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Biblioteca județeană "Christian Tell" Tg Jiu, Liceul Tehnologic Constantin Brancusi Pestisani", anunță autoritățile locale.

Vizualizări: 1,592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: