Actualitate

Oficial. Anunțul CEO despre situația greviștilor

Complexul Energetic Oltenia anunță că a găsit soluții pentru angajații care nu au beneficiat de prelungirea contractelor de muncă pe perioadă determinată. Aceștia vor reveni la muncă de săptămâna viitoare. 

 

Vor avea contracte tot pe durată determinată, însă compania nu a transmis și pe ce perioadă vor fi făcute contractele.

 

"În urma negocierilor și a reevaluării criteriilor care au stat la baza încetării contractelor de muncă pe durată determinată, conducerea societății C.E. Oltenia a decis să ajusteze politicile pentru a sprijini stabilitatea angajaților săi în această perioadă de tranziție. În mod specific, s-a analizat posibilitatea de a menține nivelul de producție în sectoarele miniere pentru o perioadă de timp, renunțând la criteriul reducerii personalului ca urmare a scăderii sau închiderii capacităților de producție.

 

În acest context, Societatea Complexul Energetic Oltenia anunță că persoanele afectate urmează să reia activitatea în cadrul societății începând cu data de 08.07.2024, beneficiind de încheierea contractelor de muncă pe durată determinată.

 

Ne angajăm să continuăm eforturile pentru a asigura un mediu de lucru stabil și echitabil și să identificăm în permanență soluții care să răspundă nevoilor angajaților noștri. Vom continua să monitorizăm și să adaptăm politicile noastre pentru a ne asigura că acestea sunt în conformitate cu obiectivele și valorile noastre comune", anunță CEO. 

Vizualizări: 1,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: