Social

O primărie din Gorj strânge ajutoare pentru sinistrați

La necazuri, oamenii se unesc. Autoritățile din comuna Polovragi lansează un apel umanitar pentru gorjenii cu inimă mare. Strâng ajutoare pentru familiile care au rămas sub cerul liber după inundațiile catastrofale din Galați. 

 

 

Gorjenii pot dona haine, alimente, rechizite, pături, produse de igienă sau bani. Pachetele se strâng la Primăria Polovragi, apoi vor merge la sinistrații din estul țării.

„Viiturile devastatoare care au lovit estul țării au lăsat în urmă familii distruse și peste 20.000 de oameni fără un acoperiș deasupra capului. În aceste momente critice, ei au nevoie de sprijinul nostru! Împreună, putem aduce o rază de speranță în viețile acestor oameni greu încercați. ADLPC Polovragi și Primăria Polovragi organizează o strângere de ajutoare pentru a veni în sprijinul lor.

Ne puteți ajuta donând: Haine: în special haine groase, încălțăminte și lenjerii de pat, pături, Alimente neperisabile: conserve (de carne, pește, legume), orez, paste, făină, zahăr, ulei, fasole uscată, biscuiți, apă, Rechizite pentru copii: caiete, creioane, pixuri, ghiozdane, culori, penare și alte materiale școlare, Produse de igienă: săpun, șampoane, pastă de dinți, scutece pentru copii, Bani: orice sumă este binevenită și va face diferența în refacerea vieților celor afectați.

Orice ajutor, oricât de mic, poate aduce o schimbare uriașă pentru cei aflați în suferință. Punctul de colectare va fi organizat la Primăria Polovragi, iar donațiile sunt așteptate zilnic între orele 09:00 - 15:00. Detalii și informații suplimentare: 0761.066.739. Vă rugăm să dați vestea mai departe și să ne unim forțele pentru a oferi sprijinul necesar! Împreună, putem reconstrui speranța”, e anunțul făcut de autoritățile din comuna Polovragi.

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: