Actualitate

O grădiniță din Târgu Jiu intră în șantier

Grădinița "Vis de Copil" din Târgu Jiu intră în reabilitare. Lucrările vor începe de la 1 iulie. Primăria Târgu Jiu a organizat licitație, a fost stabilită firma câștigătoare, iar șantierul va fi deschis la începutul lunii viitoare. Lucrările se ridică la două milioane de lei, iar banii vin din Programul Național de Redresare și Reziliență.

 

vAm discutat cu reprezentanții societății despre modul de intervenție, pentru ca lucrările să dureze cât mai puțin și pentru a reduce disconfortul celor mici. Investiția presupune izolarea termică a pereţilor exteriori, schimbarea tȃmplariei, izolarea termică a podului/terasă (cu vată minerală), izolarea termică a planșeului peste pământ (cu polistiren extrudat), înlocuire corpuri de iluminat interior cu corpuri de iluminat de tip LED și instalare senzori de prezență, instalarea de panouri solare termice, instalare sistem de monitorizare/control sistem de încălzire, instalare de panouri fotovoltaice de putere - instalare de sisteme de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea instalațiilor de încălzire”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Urmează și clădirea Grădiniței nr. 13, care apartine de "Vis de Copil", o investiție de aproximativ 4 milioane de lei, tot prin PNRR și care, pe lângă reabilitare energetică, beneficiază și de ample lucrări de consolidare.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: