Ultima oră

O fetiță de nici doi ani a căzut de la etaj

Este anchetă în Aninoasa, județul Hunedoara, după ce o fetiță de nici doi ani a căzut de la etajul unu al clădirii în care locuia. A rămas nesupravegheată preț de câteva momente și a fost suficient ca fata să deschidă un geam și să cadă. Potrivit apropiaților, mama ei spăla vasele în momentul în care fetița s-a prăbușit de la etaj.

 

Fetița de un an și zece luni a ajuns la spital.

 

"Poliția Orașului Aninoasa a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un copil a căzut de la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Libertății din orașul Aninoasa. 

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că, în data de 14 iulie 2024 în jurul orei 22:40, o minoră de 1 an și 10 luni, în timp ce se afla în interiorul apartamentului situat la etajul 1 al unui imobil de pe strada Libertății din orașul Aninoasa, a căzut de la geamul unei camere.

 

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a anunțat Poliția din Hunedoara.

Vizualizări: 891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: