Ultima oră

O comună din Gorj va avea 12 stații de încărcare electrică

Localitățile din mediul rural țin pasul cu tehnologia! În Polovragi, comună care e și stațiune turistică de interes local și care a devenit tot mai vizitată de turiști, vor fi 12 stații electrice.

 

Zece sunt realizate printr-un proiect finanțat prin Fondul de Mediu și alte două urmează să fie puse în funcțiune în curând.

 

„Vom avea la licitație execuția stațiilor de încărcare, finanțate prin AFM. E vorba de zece stații. Patru lângă parcarea de la stadion, două stații lângă primărie și patru stații la Salvamont, în vecinătatea mânăstirii. Mai avem două stații. Una s-a pus în funcțiune în satul Racovița și o alta e în vecinătatea dispensarului, în centrul comunei”, a declarat primarul din Polovragi.

 

În plus, Primăria va achiziționa și două mașini electrice. „Am semnat contractul de achiziție pentru două mașini electrice, care vor veni în sprijinul Poliției Locale și societății de apă și canal. Avem o societate cu capital de stat, acționar unic e Consiliul Local. Prestează și servicii de promovare turistică. Urmează să vină până la finele acestei luni” a mai adăugat edilul din Polovragi, la Tele 3.

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: