Actualitate

Numit director la o structură a universității din Târgu Jiu 

Claudiu Chiriac Novac va coordona activitatea Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu. Consiliul de Administrație al universității a avizat și a propus spre aprobarea Senatului numirea sa în funcția de director interimar la această structură. 

În cadrul ședinței administratorilor universității din 28 noiembrie a fost aprobată și o creștere salarială pentru noul director al centrului. ”Se aprobă acordarea creșterii salariale din venituri proprii de 6 %, domnului lect. univ. dr. Novac Claudiu Chiriac, director interimar la Centrul Consiliere și Orientare în Carieră, la nivelul postului de lector, tranșa de vechime (10-15) ani, gradația 3, în conformitate cu propunerea din cadrul ședinței”, se arată în document.

Administratorii UCB au mai stabilit ca centrul să aibă sediu în incinta imobilului instituției din strada Griviței.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră ”este o structură a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu având rolul de a asigura o cât mai bună informare, orientare profesională și integrare socială a studenților”, scrie pe site-ul centrului. 

Vizualizări: 3,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: