Actualitate

Nume surpriză pe listele AUR la parlamentare? Ce spune Ionelia Priescu!

 

Candidații pentru alegerile parlamentare din partea celor de la AUR Gorj urmează să fie anunțați oficial la începutul lunii septembrie, conform liderilor organizației județene. Totuși, acest lucru s-ar putea să mai fie amânat, având în vedere experiența de la alegerile locale din luna iunie.

Faptul că partidul lui George Simion a obținut un rezultat satisfăcător în județul Gorj i-a determinat pe mai mulți doritori de funcții la București să dea târcoale filialei județene în speranța că vor prinde un loc eligibil pe listele parlamentare. Chiar și la începutul acestei veri au existat speculații pe marginea unor nume care au mai cochetat cu politica sau cu diverse funcții de conducere în diferite instituții ale statului pentru o trecere în AUR, însă până în acest moment nu s-a întâmplat acest lucru.

Printre cei care a anunțat că a purtat discuții cu George Simion despre partea energetică s-a numărat și actualul director al Sucursalei Electrocentrale Rovinari, Laurențiu Ciurel, însă acesta a negat la momentul respectiv că și-ar dori o revenire pe scena politică după experiența din Partidul Social Democrat. Până în momentul de față, doar Ionelia Priescu a anunțat că dorește să intre în competiția pentru alegerile parlamentare.

Cât despre venirea unor oameni noi în partid, Priescu afirmă că trebuie așteptat începutul lunii septembrie. „ La începutul lunii septembrie aș putea să vă spun exact care este situația cu înscrierile de pe platformă. În luna septembrie o să cunoașteți și candidații AUR la alegerile parlamentare. Nu știu dacă o să mai apară și alte persoane, însă consider că este important să apară și nume noi”, a spus Ionelia Priescu.

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: