Politică

Nu dau doi lei pe votul târgujienilor. Refuză mandatele de consilieri locali!

Deși toți consilierii municipali și-au ridicat mandatele după ce au fost validate rezultatele alegerilor, cei de la PNL au refuzat să facă acest lucru. Prefectura a transmis că acestea au fost luate de Eduard Berca, dar liberalii neagă că ar fi pus mâna pe documente și declară că nici nu le vor ridica până când nu vor fi rezolvate contestațiile pe care le-au depus. În continuare, strigă că au fost furați și refuză să se împace cu ideea că votul alegătorilor trebuie respectat chiar dacă nu le convine rezultatul. 

Cele șapte mandate au rămas neridicate de cei de la PNL. „Nu le-am ridicat. Vom aștepta să vedem toate contestațiile pe care le-am făcut și sunt în curs la Birourile Electorale. Teoretic, ar fi trebuit să primim răspunsurile. Mandatele sunt personale. Eu nu mi-am ridicat mandatul și nici colegii mei din PNL. Așteptăm soluțiile la cele două contestații, după care mai avem căi de atac în instanță”, a declarat Mihai Prunariu, fost social-democrat sărit în barca lui Iordache și devenit unul dintre cei mai înfocați fani ai senatorului influencer. În continuare, vocile din capul celor de la PNL strigă că au fost furați la voturi. 

Împotriva cui va face plângeri? „Nu știu! Vom face in rem!”, a răspuns Prunariu în direct la Radio Infinit.

Marcel Romanescu, reconfirmat în funcție, le-a transmis celor de la PNL că filmulețe SF le-au știrbit din seriozitate în fața târgujienilor, dar că oricum fără sprijinul financiar al lui Iordache și fără consultanța lui Felix Tătaru, care gândea campanii electorale pentru Traian Băsescu, PNL nu ar fi reușit să obțină atâtea voturi. 

“Fără banii lui Iordache era foarte greu de obținut un astfel de rezultat. S-au compensat cele două aspecte, că Iulian Popescu a beneficiat de imaginea nu tocmai corespunzătoare a domnului Iordache, dar nici Iulian Popescu fără banii și influența lui Iordache nu ar fi putut obține niciodată un astfel de rezultat. Fără acea campanie mizerabilă făcută împotriva mea, cum ar fi putut crește ceilalți candidați, în speță Iulian Popescu. E adevărat că au contat și acele filmulețe științifico-fantastice. Dacă veneai cu un proiect cu adevărat realist, puteai obține mai multe voturi decât venind cu proiecte fantasmagorice, cu turnuri reabilitate”, a reacționat Marcel Romanescu. 

Comportamentul celor de la PNL aproape că jignește târgujienii care i-au votat și datorită cărora au obținut mandatele de consilieri municipali. Ca să nu mai amintim și de afirmația ciudată făcută de fostul candidat Iulian Popescu după alegeri, când spunea că nu știe dacă va rămâne consilier local. Păi cum vrea să mai deschidă orașul? Sau confirmă că voia să-i "deschidă" doar bugetul într-o singură direcție? Hai, la treabă, domnilor!

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: