Actualitate

Nu crede în renegocierea Planului de Restructurare

 

Un parlamentar de Gorj nu crede că actualul Plan de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia va fi renegociat. Deputatul liberal, Gheorghe Pecingină, este cel care este pesimist din acest punct de vedere, însă nu argumentează care sunt motivele pentru care aceste renegocieri ar fi sortite eșecului. Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a avut un mesaj săptămâna trecută despre viitorul termocentralelor pe bază de cărbune care și-au arătat încă o dată utilitatea salvând Sistemul Energetic Național de un colaps.

„Din nefericire se trage de timp și sunt tot felul de jocuri la Gorj, iar eu cred că jocurile sunt făcute în sensul menținerii actualului Plan de Restructurare”, a declarat deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

Nu înțelege pasivitatea oamenilor

Pecingină nu-i înțelege pe angajații de la Complexul Energetic Oltenia care sunt extrem de pasivi chiar dacă în joc sunt locurile lor de muncă. „Eu nu înțeleg pasivitatea oamenilor. E ca în povestea aceea cu drobul de sare, toți spun că pică dar nimeni nu face nimic. Credeți că dacă nu s-au luat măsuri până acum se vor lua după ce va începe campania electorală și se va intra în linie dreaptă?”, a mai spus Pecingină.

Vizualizări: 2,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: