Social

Note mici pentru candidați

Administrația locală din Târgu Jiu nu a reușit să găsească un specialist competent care să ocupe postul de arhitect șef al municipiului. Cei doi candidați care au participat la concursul organizat de primărie au obținut note prea mici pentru a putea accede în această funcție. 

Comisia de concurs a făcut public rezultatul final al concursului de recrutare pentru ocuparea postului vacant unic corespunzător funcţiei publice de conducere de architect șef al municipiului Târgu Jiu. Un candidat a obținut la proba scrisă un punctaj de 56.50, iar celălalt a primit doar 50.50 puncte.

Numele acestora au fost anonimizate de comisia de concurs, astfel că nu se cunoaște identitatea candidaților. Având în vedere că au fost respinși, cel mai probabil, primăria va organiza un nou concurs pentru a ocupa postul de arhitect șef. 

Și nu este singurul post pe care administrația locală nu a reușit să îl ocupe. Și cel de director executiv adjunct al Direcției urbanism și amenajarea teritoriului a rămas vacant, asta după ce singurul candidat la acest post a picat concursul organizat luna aceasta de primărie. A obținut doar 25 de puncte la proba scrisă, fiind declarat respins. 

 

Vizualizări: 1,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: