Social

Noile obiective ale primarului din Bălănești

Un nou mandat, noi provocări! Este cazul primarului din comuna Bălănești, Ovidiu Pungan. Acesta a declarat că, împreună cu echipa din primărie, își dorește ca toate promisiunile din campania electorală să se transforme în obiective realizate. Totul, evident, în folosul cetățeanului. 

 

 

Ovidiu Pungan este de părere că realizarea anumitor investiții presupune multă muncă, birocrație și nevoie de mulți bani, însă, este convins că, până la urmă, va reuși. 

„Nu va fi mandat ușor. Va fi multă responsabilitate pentru că îmi doresc să ating investițiile pe care le am promis în campania electorală, astfel încât localitatea Bălănești să cunoască o și mai mare dezvoltare, iar calitatea vieții celor care trăiesc aici, sau aleg să se mute în comuna noastră, să crească.

Obiectivele la care mă gândesc nu se pot atinge ușor, unele proiecte par vise, dar la fel păreau, în trecut, și altele, iar până la urmă le-am realizat. Pe viitor îmi doresc să se realizeze reabilitare și modernizarea DJ 665A, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și să reușim introducerea rețelei de gaze naturale în localitate. Pentru realizarea acestui ultim proiect amintit, ne-am asociat cu primăria Mușetești. Acestea sunt doar două dintre marile noastre obiective, însă lista este și mai lungă și sperăm ca, pas cu pas, să reușim tot ce ne-am propus, tot ce am promis oamenilor, iar ei, bineînțeles că se așteaptă să nu le trădăm încrederea”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălănești.

 

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: