Social

Noi dotări pentru liceul din Rovinari

 

Vești bune pentru elevii care învață la Liceul „Gheorghe Tătărăscu” din orașul Rovinari! Unitatea de învățământ va fi dotate cu mobilier și echipamente de specialitate în valoare de aproape 1,6 milioane de lei. Proiectul câștigat de administrația locală a fost deja scos la licitație. 

 

Acesta va fi împărțit în două loturi. Primul lot presupune achiziționarea și montarea echipamentelor de specialitate pentru atelierul de practică și, iar cel de-al doilea achiziționarea și montarea mobilierului școlar pentru dotarea sălilor de clasă, a cabinetelor școlare, laboratoarelor școlare și cabinetelor de psihopedagogie.

„Având în considerare nevoile identificate la nivelul instituțiilor de învățământ de pe raza administrativ teritorială a UAT Rovinari, urmărind prin activitățile prevăzute, să contribuie la îmbunătățirea desfășurării activităților didactice, dar şi la dezvoltarea și utilizarea altor resurse moderne educaționale care vor facilita asimilarea cunoștințelor de către elevi, orașul Rovinari a întreprins demersurile necesare pentru contractarea în conditii legale a obiectivului Echipamente de specialitate a unităților de învățământ din Orașul Rovinari”, transmit reprezentanții primăriei Rovinari. 

Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preț, mai anunță autoritățile din Rovinari. 

 

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: