Ultima oră

Noi angajări la Medservmin

Societatea prestatoare de servicii Medservmin ar putea face angajări în perioada următoare. Nu este însă vorba de un număr mare de oameni care ar putea presta pentru societatea respectivă pentru că organigrama nu permite acest lucru. Directorul unității, Gabriel Giorgi, afirmă că ar mai avea nevoie de un asistent medical, dar și de un medic pentru partea de îngrijiri.

„Este posibil să facem o angajare pe asistent medical pentru îngrijiri la domiciliu pentru că sunt colegi care deservesc activitatea în zonele de minerit și le este greu să vină la sediu din carieră pentru ca apoi să plece în județ. Acolo este posibil să facem o angajare”, a spus Giorgi.

 

La Medservmin ar mai fi nevoie și de un medic pentru partea de recuperare. În zilele următoare, directorul societății va purta discuții în acest sens cu o persoană din Craiova. „Ne mai trebuie un medic pentru recuperare și sunt în discuții cu o doamnă din Craiova și o să vedem dacă poate veni aici. O să-i prezentăm pachetul salarial care trece de o mie de euro”, a mai spus Giorgi.

 

 

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: