Actualitate

Nicio veste pentru minerii cărora le expiră contractele de muncă

Mai sunt câteva zile şi expiră contractele de muncă ale celor 1.800 de salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia care au contractele pe durată determinată. Nimeni însă nu are nicio veste, iar oamenii nu ştiu ce se va întâmpla de luna viitoare.

 

Nici liderii de sindicat nu au vreo veste pentru oameni. Directoratul, nici atât.

 

Liderul Cartel Alfa, Alin Munteanu, a declarat că nimeni nu ştie nimic despre aceste contracte şi Directoratul nu a transmis nimic legat de acest subiect care macină aproape două mii de salariaţi.

 

“Nici nouă nu ni s-a transmis ce se va întâmpla. E incert. Noi sperăm să le prelungească la toţi colegii. E mare nevoie de ei, oamenii au acum şi experienţă. Ar fi păcat să nu le prelungească contractele. Acum nu ştie niciun lider de sindicat ce se va întâmpla cu ei. Doar Directoratul. Poate nu sunt nici ei hotărâţi ce trebuie să facă”, a declarat Alin Munteanu la Radio Infinit.

 

Ce este cert e că principalele cariere din companie nu ar mai putea continua activitatea în siguranţă dacă ar renunţa la oamenii angajaţi pe perioadă determinată. De aproape doi ani de când au fost angajaţi, oamenilor li s-au făcut contracte doar pe câte şase luni.

Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: