Actualitate

Negocieri pentru capitolul de salarizare de la CE Oltenia

 Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia ar putea profita de o prevedere din Contractul Colectiv de Muncă și să încerce o negociere salarială pentru angajații companiei energetice. Ion Rușeț este cel care afirmă că acest lucru este posibil, însă nu se poate face acum. Cel mai probabil, o astfel de discuție ar putea avea loc la începutul anului viitor, însă acest lucru poate fi solicitat doar de către liderii de sindicat.

„Este un Contract Colectiv de Muncă pentru doi ani. Sigur, există o prevedere că pot exista discuții pentru capitolul salarizare”, a declarat Ion Rușeț. 

Rușeț a mai precizat că pot exista discuții și despre implementarea etapelor din Planul de Restructurare, iar acest lucru se va face cu partenerii sociali. „Pot să există discuții pentru analiza Planului de Restructurare și a etapelor care s-au implementat sau urmează să fie implementate.

Pentru evoluția acestor indicatori din Planul de Restructurare pot să existe discuții cu partenerii sociali”, a mai spus Rușeț.

Vizualizări: 2,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: