Actualitate

Negocieri la CE Oltenia

 

După o lungă perioadă în care administrația Complexului Energetic Oltenia și liderii de sindicat nu au mai stat la aceeași masă, în această săptămână lucrurile s-ar putea schimba. Luna concediilor a fost cauza pentru care cele două părți nu s-au mai întâlnit în cadrul Comisiei Mixte, iar din această cauză o anumită categorie de salariați nu a beneficiat de drepturile financiare prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă.

Este vorba de minerii și energeticienii din cadrul companiei care ar fi trebuit să primească diferite sume de bani ca urmare a problemelor de sănătate pe care le au. „Este adevărat că nu ne-am mai întâlnit de mult timp, însă acest lucru se va schimba. Este aproape obligatoriu să ne vedem în această săptămână pentru a discuta în cadrul Comisiei Mixte. O să fie discuții despre ajutoarele financiare pe care trebuie să le primească colegii noștri și membrii de familie care au probleme de sănătate.

Bineînțeles că o să fie abordată și problema celor 1800 de angajați cărora le expiră contractele de muncă la sfârșitul acestei luni”, ne-a spus unul dintre liderii de sindicat.

Vizualizări: 4,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: