Actualitate

Ne-am liniștit! Salvează „șandramaua”. „Ne dă și scris!”

S-a găsit salvatorul Complexului Energetic Oltenia! George Simion, de la AUR, va salva “șandramaua”. De fapt, o salvează toți că nu am ieșit încă din campania electorală. Mai vin alegeri și tolba politicienilor nu s-a golit de promisiuni. 

 

Unii fac drumuri și autostrăzi, alții promit că salvează energia pe cărbune, alții ne fac case la preț de chilipir și ne dau și scris că se țin de cuvânt. Sunt strategii care ar trebui să nu impresioneze prea tare electoratul mai ales că aceleași promisiuni sunt reîncălzite la fiecare tur de alegeri. Apar și altele noi, idei fantasmagorice, populiste, care dau banii la urechea unui alegător care nu trece și prin propriul filtru tot ce aruncă oamenii politici în stânga și în dreapta. 

Carierele și termocentralele din Gorj au fost salvate de atâtea ori din patru în patru ani încât în curând politicienii vor rămâne fără obiectul muncii când vor fi nevoiți să iasă iar în fața alegătorilor să le promită că mai salvează o dată mineritul de la pieire doar că atunci va fi fost mort și îngropat de mult.

 

Și liderul AUR s-a prins care e cea mai mare problemă din Gorj și le spune oamenilor ce vor să audă. Rămâne de văzut dacă-l mai crede careva până e să ajungă la urne. 

Simion ne liniștește. Ne dă și scris dacă așa avem încredere în el. Așa ne spune un reprezentant local al partidului său. Nu ne spune însă ce să facem cu hârtia pe care ne scrie promisiunea aceasta. “CEO să supraviețuiască. Asta își dorește. Mixul energetic e necesar. Domnul Simion nu numai că a promis, a spus că dă și scris, dă ce vreți dumneavoastră! Asta va fi prioritatea numărul unu, salvarea sistemului energetic”, a declarat sindicalistul Nicu Bunoaica.

Vizualizări: 3,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: