Social

Motru, fără apă și căldură

Veste nu tocmai bună pentru cetățenii municipiului Motru. Conducerea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru a anunțat că va opri furnizarea apei calde și a căldurii pentru o bună perioadă de timp.

 ”Vă informăm că, începând cu data de luni 04.04.2022, ora 1,00, se va întrerupe distribuția de agent termic și apă caldă în Municipiul Motru. Reluarea distribuției apei calde se va face după o perioadă de maxim 10 zile, perioadă necesară reparațiilor (acolo unde este cazul) sistemului de distribuție (magistrale,racorduri)”, a anunțat administratorul executiv al UATAA Motru, Tudor Dobrică. 

Conducerea UATAA are în plan să demareze și lucrări de reparații la cazanul uzinei. ”Începând cu luna aprilie se vor executa lucrări importante la cazanul principal de producere a agentului termic pentru ca în luna octombrie să putem funcționa în condiții optime pentru sezonul rece 2022-2023”, a precizat Tudor Dobrică.

 

Persoanele fizice și juridice din localitate care doresc racordarea la sistemul centralizat trebuie să facă o cerere către uzină, urmând ca specialiștii UATAA să se deplaseze în teren pentru a lua o decizie din punct de vedere tehnic și economic.

Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: