Eveniment

Ministru implicat într-un accident în Valea Oltului

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită marți, 27 august, într-un accident auto. Mașina în care aceasta se afla era condusă de un șofer SPP. Demnitarul a ajuns la spital. Din primele informații are mai multe leziuni la nivelul toracelui.

 

Accidentul a avut loc în Racovița, județul Vâlcea. 

 

Potrivit IPJ Vâlcea, marți, în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița.

 

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. 

 

Într-una din mașini, pe bancheta din spate, se afla ministrul Natalia Intotero. Mașina nu avea semnale acustice sau luminoase pornite și circula regulamentar. Autoturismul în care se afla demnitarul român s-a răsturnat într-un șanț, după ce s-a izbit de o altă mașină.

 

 

În urma accidentului, ministrul a fost preluat de o Ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Județean Vâlcea, pentru a primi îngrijiri medicale.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: