Ultima oră

Ministerul Energiei pasează veniturile de completare cerute de mineri

E, în continuare, supărare în rândul minerilor și energeticienilor. Nu au obținut nimic după protestele organizate în București. Ba mai mult, ministrul Burduja le-a pasat problema veniturilor de completare în curtea Ministerului Muncii. Asta deși, în urmă cu câțiva ani, fix Ministerul Energiei a fost cel care a făcut un proiect similar pentru minerii din Valea Jiului.

 

Liderul Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, a vorbit la Tele 3 despre cum a încercat ministrul Sebastian Burduja să-i aburească pe minerii protestatari când au ridicat problema veniturilor de completare pe patru ani în caz de disponibilizări colective.

 

„La veniturile de completare, pisica se aruncă la Ministerul Muncii pentru că Ministerul Muncii trebuie să vină cu așa ceva. I-am amintit domnului ministru că ordonanța din 2019 dată de Orban a fost făcută de domnul Vișan în curtea Ministerului Energiei, în ultimele zile de mandat ale domnului Vișan, dar toate sunt chestii politice. Nu vedeți ce circ politic avem? Oricum cred că sunt binevenite aceste proteste pentru a vedea cât mai clar lumea ce nu au făcut pentru noi”, a mai afirmat liderul FNME, la Tele 3. 

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: