Actualitate

Minerii se plâng că nu primesc apă în cariere așa cum se laudă compania

Chiar dacă administrația Complexului Energetic Oltenia a anunțat săptămâna trecută că angajații companiei vor primi apă minerală din cauza temperaturilor ridicate, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Minerii și energeticienii nemulțumiți de faptul că nu au primit apă s-au revoltat pe rețelele de socializare și susțin că nu au beneficiat de acest drept. 

 

 

Conform legislației în vigoare, dacă temperaturile sunt ridicate, angajatorul are obligația să asigure salariaților doi litri de apă. 

„Săptămâna trecută, CEO a dat un comunicat prin care spunea că se dă apă pentru a nu se deshidrata angajații în carierele miniere. O minciună de comunicat, la cariera Roșia, se dă pe pofte nici la schimbul unu și nici la schimbul doi, așa cum scrie în comunicat. Dacă meteorologii anunță temperaturi de cel puțin 38 de grade și disconfort termic, la cât trebuie să primim acea sticlă de apă? Hai să vedem și să auzim la câte cariere s-a dat azi acea apă minerală așa cum se laudă cei din complex”, a scris unul dintre angajații nemulțumiți.

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: