Actualitate

Miner: Se apasă prea tare pedala de accelerație spre închidere

Se apasă prea tare pedala de accelerație spre închidere! O spune un salariat al Carierei Roșia, carieră de bază în Complexul Energetic Oltenia. Mircea Gherendi a tras un nou semnal de alarmă cu privire la deficitul de personal din producție ce riscă să se acutizeze. 

 

Minerii se tem deja de disponibilizări odată ce au văzut cât de ușor vrea compania să renunțe la oamenii de bază, din producție, oameni fără care nu ar mai putea continua activitatea din cariere ori termocentrale.

 

“Avem deficiențe foarte mari în zona de producție și orice personal care pleacă e o mare pierdere pentru noi. Odată ce se creează un precedent cu cei cu perioada determinată, o să înceapă și cu cei pe durata nedeterminată. Se apasă prea tare pe pedala de accelerație în ce privește decarbonarea și închiderea noastră. Fără noi, nu se poate. Atunci ce facem? Stingem becul în România? Dăm afară personal, automat nu mai avem cu cine funcționa. Ne facem noi singuri rău, cu mâna noastră”, a spus Mircea Gherendi la Radio Infinit. 

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: