Politică

Mihai Weber, votat secretar general adjunct al PSD

 

În cadrul Congresului PSD, care a avut loc ieri, peste 2200 de delegați l-au votat pe Marcel Ciolacu candidat la funcția de președinte al României, la alegerile din data de 24 noiembrie 2024, reconfirmându-l și în funcția de președinte al partidului.

Din noua echipă de conducere a PSD face parte și deputatul Mihai Weber, lider al PSD Gorj, acesta ocupând acum funcția de secretar general adjunct.

Noua structură de conducere: Sorin Grindeanu și Daniel Băluță – prim-vicepreședinți, Mihai Tudose – președinte al Consiliului Național Paul Stănescu – secretar general 

Vicepreşedinţii sunt Florin Jianu pentru domeniul Antreprenoriat, IMM-uri şi Mediul de Afaceri, Lia Olguţa Vasilescu pentru Muncă şi Protecţie Socială, Gheorghe Şoldan pentru Dezvoltare Regională şi Locală și Gabriel Zetea – vicepreşedinte pentru Administraţie şi Infrastructură.

Vasile Dîncu este vicepreşedinte pe domeniul Afaceri Europene. De asemenea, Victoria Stoiciu este vicepreşedinte pe relaţia cu ONG-urile şi dialog social, Mihnea Costoiu, vicepreşedinte pe Educaţie, Elisabeta Lipă, vicepreşedinte pe Sport, Marian Neacşu, vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, Dumitriţa Glica – vicepreşedinte pe Centru şi Corneliu Ştefan – vicepreşedinte pe Sud.  Alte nume sunt Ionuţ Pucheanu, care este primarul din Galaţi, este vicepreşedinte pe Sud-Est, Claudiu Manda – vicepreşedinte pe Sud-Vest, Laurenţiu Nistor este vicepreşedinte pe Vest, Emil Moldovan – vicepreşedinte pe Nord-Vest, iar Dragoş Benea – pe Nord-Est.

 

Vizualizări: 2,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: